van de
3
items worden getoond.


Radiator ventilator bespaar tot 35% stookkosten

Lees er meer over

Pure-Air luchtfilteren

Pure-Air-luchtfilter voor een gezond en prettig binnenklimaat.  Pure-Air-luchtfilter helpt  bij overdracht van luchtwegen infecties te voorkomen . Met de winter voor de deur zullen wij regelmatig ramen en deuren open zetten om verse lucht in één keer binnen te halen maar als er meerdere mensen samenkomen is het een geruststelling indien er een geruisloos en betaalbaar luchtfilter systeem permanent  werkt.

 Luchtzuivering of -reiniging zorgt voor de actieve verwijdering van luchtdeeltjes, zoals microbiologische (zoals pollen, schimmels, bacteriën, virussen)

De Pure Air-luchtfilter komt via magneten onder aan je radiator te zitten. De lucht die wordt opgewarmd door je radiator, stijgt en stroomt eerst doorheen de filter. Het warm water in de radiator veroorzaakt een statische reactie en brengt de deeltjes in de filter constant in beweging. De filter vangt vervolgens de vervuilde, schadelijke deeltjes op en geeft de gefilterde lucht weer vrij via de bovenkant. De stijgende warme lucht die uit je radiator komt, is bijgevolg gefilterd.

Het is een geruisloos systeem dat permanent blijft werken, zonder spanning !!!!!!

Hoe werkt het ? Bekijk het filmpje.

 https://youtu.be/Mqk32PkaxfY

Lees er meer over

Levica Green Pipe Vloerverwarming

Vloerverwarming is vandaag een vast bestanddeel van onze moderne wooncultuur. Daadwerkelijk komt géén enkel verwarmingssysteem " de ideale verwarming" zo nabij. Haar zelfregelend effect op de omgevingstemperatuur overtuigt iedereen ...

Lees er meer over

TOP